Ultima invazie – Red Dawn (2012)

Ultima invazie – Red Dawn (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Bradley
Actori: Chris Hemsworth, Isabel Lucas, Josh Hutcherson
An: 2012
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ultima invazie – Red Dawn (2012)

Remake al filmului de război cu același nume, din 1984, în care niște tineri soldați americani luptă pentru a-și apăra țara de invazia sovieticilor, la începutul celui de-al Treilea Război Mondial.

Nu mi-a plăcut filmul, foarte slab. Actorii sunt necunoscuți și fără talent, mai ale Josh Peck care nu are stofă de actor. Dacă sovieticii nu mai sunt un adversar viabil au decis să facă din nord-coreenii băieții răi. Probabil dacă îi alegeau pe chinezi, parcă arăta o amenințare mai credibilă.

Încercările de a realiza un prolog pentru a explica situația ridicolă prin care nord-coreenii invadează Statele Unite nu are prea are sens. Astăzi americanii sunt îngrijorați cu privire la teroriști din Orientul Mijlociu, Iran și China. Coreea de Nord sunt departe de a fi inamici puternici. Dar asta e problema cu găsirea unui adversar bun în lumea de astăzi. Statele Unite ale Americii este vulnerabil la o serie de lucruri, dar invazia nu este un motiv de îngrijorare mare. Nu îl recomand, este o mare pierdere de timp.