Ultima cursă spre Darwin – Last Cab to Darwin (2015)

Ultima cursă spre Darwin – Last Cab to Darwin (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jeremy Sims
Actori: Michael Caton, Ningali Lawford, Mark Coles Smith
An: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<9WLdrohO__c/Last.Cab" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Ultima cursă spre Darwin – Last Cab to Darwin

Când taximetristul Rex află că nu mai are mult de trăit, pornește într-o călătorie epică spre Darwin pentru a muri așa cum vrea el; însă pe drum, el descoperă că înainte de a-ți termina viața, trebuie să o și trăiești.

“Bea bere și taci” este esența culturii masculine în Australia. “Mateship” este termenul pentru ea. Rex, un șofer de 70 ani vechi taxi de la Broken Hill din New South Wales, găsește – așa cum el trebuie să fi simțit deja pentru o lungă perioadă de timp – că mateship este o sabie cu două tăișuri. El este diagnosticat cu cancer la stomac terminal și nu se poate aduce să spună prietenilor săi sau femeia pe care o iubește în secret. “Nu e nimeni altcineva”, el spune medicul său.

În schimb, el conduce taxiul de 2.000 de mile, plus peste Australia către Darwin în cazul în care există o clinică de eutanasie nou deschis și experimentale. “De ce”, întreabă femeia care ar fi fost soția lui “, nu mi-ai spus ?!” “Nu te-ai întrebat,” răspunde Rex, materia-of-factly. Rex nu a văzut niciodată marea, printre altele, și are ochii deschiși la nou peisaj și oameni. Apropierea lui de moarte este o oportunitate de a reevalua viața lui și, cum ar fi Odiseu, pentru aventura.

În timp ce o mare parte din film este dramă și gravă în natură, de asemenea, este lumină cu inima. Un mecanic spune Rex pentru a menține fluidele în timpul mersului, în deșert, iar Rex merge prompt în bar pentru bere. O temă este situația dificilă a aborigenii din Australia. Albii au luat o mare parte din cultura și poveștile lor, și, ca urmare, cine sunt.


Trailer Ultima cursă spre Darwin – Last Cab to Darwin