Ugramm (2014)

Ugramm (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Prashanth Neel
Actori: Sri Murali, Haripriya, Thilak Shekar
Anul: 2014
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Thriller
Durata: 132 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Ugramm situat în regiunea de Nord Karnataka de Mughor, Ugram ține spectatorii agatat de la început cu script-ul său plin de viață și narațiune genial. Cu toate că muzica de fundal tare îneacă dialoguri uneori, secvențele de acțiune-ambalate face pentru toate neajunsurile.

Agasthya (Srimurali) are un prieten apropiat Bala (Tilak), care trăiește în Mughor, care este guvernat de bătăuși. Ei au viol și ucide fetele în fața localnicilor săraci care nu sunt în măsură să facă nimic pentru a le opri. Într-o bună zi, Agasthya vine la Mughor și martorii oroarea pentru el însuși atunci când o fată tânără plânge pentru ajutor ca Goon încearcă să o violeze. În timp ce sătenii neajutorat ceas în tăcere, Agasthya sare în acțiune in filmul Ugramm și ucide pe Don și colaboratorii săi. El devine controlul Katager, Thamba, Neganala, Indi, Terdal Market si multe alte domenii. În timp ce a scăpa de bătăuși, Agasthya asemenea, se întâmplă să-l omoare pe fratele lui Bala. Acest lucru dă Bala un motiv să-l urăști. În timp ce în Mughor, Agasthya are o altă sarcină pentru a realiza – pentru a proteja Nitya (Haripriya), care a venit din Australia pentru a vizita mormântul mamei sale. Ea a prins în rivalitatea dintre tatăl ei (Jaijagadish) și Shivarudra Lingaiah (Avinash), un Don.

Ugram aparține, fără îndoială, la Srimurali, a cărui performanță de putere-ambalate dă viață personajului Agasthya lui. In timp ce livrarea dialogului excelent Haripriya și expresiile ei o plăcere să facă ceas, Tilak te impresioneaza prin manierele lui. Ravi Verman merita un pat pe partea din spate pentru cinematografie