UglyDolls: Păpuși în Bucluc (2019)

In animatia UglyDolls: Păpuși în Bucluc (2019) online subtitrat, in adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate. Neobişnuiţii locuitori din Uglyville își mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității.

Moxy își iubește viața alături de prieteni, însă curiozitatea o face mereu să se întrebe ce se află dincolo de granițe. Așa ajung să descopere Perfection, un oraș în care mai multe păpuși convenționale sunt antrenate conform celor mai înalte protocoale și odată cu absolvirea cursurilor sunt trimise mai departe în Lumea Reală, pentru a primi iubirea copiilor.

UglyDolls: Păpuși în Bucluc (2019) Online Subtitrat


Regia: Kelly Asbury
Actori: Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe
An: 2019
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 4.8


UglyDolls: Păpuși în Bucluc (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review UglyDolls: Păpuși în Bucluc (2019)

În adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea dincolo de aparențe este sărbătorită. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate.

Neobişnuiţii locuitori din UglyDolls: Păpuși în Buclucîși mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității. Animația promovează frumusețea interioară și prietenia adevărată, lansându-se pe marile ecrane pe 10 mai.

Moxy din UglyDolls: Păpuși în Bucluc își iubește viața alături de prieteni, însă curiozitatea o face mereu să se întrebe ce se află dincolo de granițe. Așa ajung să descopere Perfection, un oraș în care mai multe păpuși convenționale sunt antrenate conform celor mai înalte protocoale și odată cu absolvirea cursurilor sunt trimise mai departe în Lumea Reală, pentru a primi iubirea copiilor.

În Perfection, Moxy și prietenii ei din 2019 subtitrate in romana ajung să fie subiectul planurilor răutăcioase puse la cale de Lou, păpușa perfecta, responsabilă de antrenarea recruților. Aici, papuşile vor afla ce înseamnă să fie diferite și cât de grea e lupta pentru a fi iubite, totul pentru a descoperi într-un final că nu trebuie să fii nemaipomenit pentru că a fi tu însuți e cel mai important.