Ucigașul fără chip – Leatherface (2017)

Ucigașul fără chip – Leatherface (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alexandre Bustillo, Julien Maury
Actori: Finn Jones, Stephen Dorff, Lili Taylor
An: 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ucigașul fără chip – Leatherface

O incursiune în adolescenţa faimosului Jackson (Sam Strike), horror-ul dezvăluie motivaţia şi felul în care acesta a devenit nemilosul ucigaş fără chip. Ca să evadeze dintr-un spital de psihiatrie, tânărul împreună cu prietenii lui extrem de violenţi Bud (Sam Coleman), Ike (James Bloor) şi Clarice (Jessica Madsen) o răpesc pe asistenta medicală Lizzy (Vanessa Grasse). Ambiţios şi condus de răzbunare, un poliţist texan încearcă să îl prindă, urmând şirul de victime pe care grupul îl lasă în urma sa.

Filmul „Leatherface: Ucigaşul fără chip” prezintă povestea care precedă întâmplările sângeroase din „Masacrul din Texas”.

În Texas, cu câțiva ani înainte de evenimentele Masacrului din Texas, la începutul legendarei povești teribile a familiei Sawyer. Cel mai mic copil al familiei este închis într-un spital de psihiatrie după ce un incident suspicios s-a soldat cu moartea fiicei unui șerif. Zece ani mai târziu, el evadează din instituția psihiatrică împreună cu alți trei deținuți și răpește o tânără asistentă pe care o va duce într-o călatorie infernală.

Urmăriți de autorități, inclusiv de șeriful destul de tulburat și dornic de a răzbuna moartea fiicei sale. Tânărul adolescent Sawyer pornește într-o călătorie violentă, plină de orori. Care îi vor distruge mintea, transformându-l în monstrul cunoscut acum drept „Leatherface”. Un criminal în serie care purta pe față măști realizate din pielea victimelor.

Chiar acum găsesc o prostie că această fată drăgălașă lucrează în jurul nebunului criminal, fără nici o siguranță în jurul ei. Este complet necontrolată și nerealistă chiar de pe lilieci. Nu cred că nebunul criminal ar avea un astfel de acces deschis la țigări. Si la lucruri care ar putea fi folosite ca arme … într-adevăr mă scoate din film chiar acum.