Ucigaş cu suflet pur – Man of Tai Chi (2013)

Ucigaş cu suflet pur – Man of Tai Chi (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Keanu Reeves
Actori: Tiger Hu Chen, Keanu Reeves, Karen Mok
IMDB: 6.1
Gen: Actiune, Drama


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ucigaş cu suflet pur – Man of Tai Chi

În Beijingul zilelor noastre, tânărul și ambițiosul “Tiger” Chen Lin-Hu (Tiger Chen) are o slujbă neînsemnată, lucrând ca un simplu curier, dar după serviciu strălucește ca un adevărat star în afirmare în lumea artelor marțiale cu un stil nemaivăzut până acum și pe care l-a dezvoltat singur pornind de la tradiția Tai Chi pentru că visul său este acela de a deveni unul din cei mai buni la campionatul de arte marțiale Wulin Wang.

În acest timp, Suen Jing-Si (Karen Mok), o polițistă din Hong Kong care lucrează pentru departamentul de crimă organizată, a ajuns în impas în ancheta pe care o conduce împotriva lui Donaka Mark (Keanu Reeves). Donaka este un om de afaceri extrem de influent din Hong Kong, care organizează lupte ilegale în care se scot sume uriașe de bani din pariurile făcute de cei care plătesc pentru a le vedea printr-un sistem de televiziune privat și cu circuit închis. Regulile acestor lupte sunt simple: nu există, practic, nimic care să nu fie permis. Fiind în căutarea noii sale vedete, Donaka încearcă să-l atragă pe Tiger cu promisiunea unor bani câștigați ușor.

La început; Tiger îl refuză; rămânând fidel purității și integrității artei sale. Dar; când templul în care locuia maestrul cu care se antrena e amenințat să fie dărâmat de dezvoltatori imobiliari; Tiger acceptă oferta lui Donaka; pentru a putea apăra moștenirea maestrului său; Ling Kong Tai Chi. Tiger devine imediat senzația luptelor ilegale; înfrângând adversari reputați pentru forța lor letală. Dar; încetul cu încetul; Tiger începe să-și descopere o fațetă întunecată; înclinația spre violență. Luptele lui din campionatul public Wulin Wang devin tot mai agresive; atrăgându-i lui Tiger o atenție nedorită; dar și rușinea față de maestrul său.