Ucide-ma cu tandrete – Killing Me Softly (2002)


Ucide-ma cu tandrete – Killing Me Softly (2002) film online subtitrat

Regia: Kaige Chen
Actori: Olivia Poulet, Ulrich Thomsen, Natascha McElhone, Joseph Fiennes, Ian Hart
Anul: 2002
Gen: Drama, Romantic, Mister
Durata: 100 minute
IMDB: 5.3/10 din 9635 voturi

O voce peste descrie modul in care creierul începe să închidă la o altitudine de 20.000 de picioare, corpul uman nu poate supraviețui la astfel înălțimi. Un grup de alpinism este afișat alpinism o fata stâncă în zăpadă, până o avalanșă determină pârghii pentru a rupe și acestea se încadrează la moartea lor. Alice (Heather Graham) este o tânără americană din terenurile plate care trăiesc în Londra, care crede că este fericit la o munca sigur și o relație cu prietenul ei live-in. Dupa o intalnire intamplatoare cu un străin misterios (Joseph Fiennes), ea îl caută și cei doi ajung în curtea din spate a avea rapid si sex senzual in filmul Ucide-ma cu tandrete. Ea se întoarce acasă la prietenul ei, fără succes încearcă să scoată aceleași sentimente dintre ele a avut cu ea străin.

A doua zi ea caută din nou străin, descoperind numele lui este Adam – un alpinist care este considerat un erou după o excursie de tragic în care una dintre echipe au pierdut viața. Părăsește prietenul ei și începe o relație cu Adam. El cere în curând Alice să se căsătorească cu el, Ucide-ma cu tandrete, o propunere ea acceptă cu bucurie, dar fericirea ei dobandita este bântuit de o serie de apeluri telefonice și mesaje misterioase. În ziua nunții lor, ea primește o scrisoare de avertizare nemarcat ei împotriva lui Adam. Ea ignoră și cei doi se căsătorească. La scurt timp după ce ea începe primirea mai multe litere și începe să se întrebe despre trecutul misterios soțului ei. Ea devine și mai alarmat atunci când ea caută un dulap încuiat și găsește o cutie de scrisori vechi de la un ex-iubit.

Alice caută după mai multe conduce, in Ucide-ma cu tandrete, la care este de a trimite avertismente și descoperă o femeie din trecutul lui Adam a dispărut. Ea bănuiește el a avut ceva de-a face cu ea și în cele din urmă se execută de la el. Ea merge la poliție, dar ei nu pot face nimic fără nici o dovadă. Alice apoi se duce să caute ajutor cu sora lui Adam, Deborah (Natascha McElhone), doar pentru a afla că ea a fost responsabil pentru moartea a lui ex-iubit. Este dezvăluit faptul că Deborah are un trecut incestuoasă cu Adam, care rezultă în posesivitate ei ulterioară. În ceea ce ea încearcă să împărți aceeași soartă la Alice, în vine Adam din noaptea periculoasă zăpadă la salvare ei. Livid, el respinge trecutul din cauza adolescenta lor. Struck și a căzut, Deborah face un atentat la viața lui, sa oprit scurt de intervenție în timp util a lui Alice, in filmul Ucide-ma cu tandrete, rănind mortal Deborah cu un pistol flare. Adam admite Alice că el și sora lui au fost o dată împreună ca copii, și că el a crezut că, dacă Alice doar încredere în el, atunci totul ar fi în regulă. În dimineața următoare, Adam este aparent luat de către poliție, trădând nu indicii cu privire la posibilitatea de eventuala unire lor.