U-571 (2000)

U-571 (2000) Film Online Subtitrat

Regia: Jonathan Mostow
Actori: Matthew McConaughey, Dave Power, Thomas Kretschmann, David Keith, Harvey Keitel, Jake Weber
Anul: 2000
Gen: Razboi, Actiune
Durata: 116 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Al Doilea Razboi Mondial in filme online U-571… Un agent american afla ca un submarin german este dat disparut. Vasul condamnat transporta o masina Enigma, un dispozitiv de decodare de cea mai inalta tehnologie care permitea transmiterea unor mesaje ce nu puteau fi descifrate fara un dispozitiv similar. Procurarea unui asemenea dispozitiv ar fi incununarea tutoror eforturilor depuse de aliati. Asa ca, Statele Unite trimite un submarin pentru recuperarea masinii. Oricum, nemtii localizasera deja semnal submarinului disparut si pornisera deja sa-si salveze camarazii.

Pentru unii filme de gradul de acest gen mereu de lucru, cel puțin la un nivel de acțiune prost. Distrugătorul germană este deasupra capului, în scădere încărcături explozive de adâncime, iar echipajul așteaptă în suspensie discret în timp ce exploziile subacvatice cresc mai aproape. Suntem toți transpirație, împreună cu ei. Dar stai un minut. Am văzut naziștii rulare taxele de adâncime peste bord, iar ei au fost uniform distribuite. Ca primii exploda la o distanță, există mai multe secunde între fiecare dintre ele in U-571. Apoi ce se apropie. Iar atunci când taxele sunt chiar pe partea de sus a sub, ei exploda unul dupa altul, ca un șir de pocnitori – zeci de ele, ca scurgeri de primăvară și apă țâșnește în și clipesc și sunet surround pietre teatru.

La un moment ca acesta, nu ar trebui să se gândească la efectele speciale. Dar sunt. Ei atrag atentia asupra lor. Ei spun realizatorii au luat o decizie conștientă de a abandona plauzibilității și pus pe un spectacol pentru copii. Și nu fac nici o greșeală: Acesta este un film pentru copii, orientate către acțiune. “Das Boot” și “Vânătoarea lui Octombrie Roșu U-571”, au fost legate de personalul militar al căror personalități au fost cruciale pentru complot. Povestea “U-571” este cea mai slabă scuza pentru un câștig acțiune fabricate. veterani de servicii submarin în audiență vor fi râs capetele lor off.

Matthew McConaughey joaca rolul Lt. Tyler, un om ambițios tânăr care crede că e gata pentru prima sa comandă in U-571. Nu asa de repede, spune Lt. Cmd. Dahlgren (Bill Paxton). El nu a recomandat de-al doilea la comanda pentru că el crede că nu este încă acolo: Nu preparate, de exemplu, să-și sacrifice viața unor oameni pentru a salva alte persoane, sau misiunii. Aceasta informație este transmisă la unul dintre aceste părți de film U-571 de dans obligatoriu cu cel care toți băieții Marinei arata frumos în uniforme rochie albă din U-571, chiar înainte de a ajunge un apel de urgență înapoi la barcă.

Misiunea: Un U-boat german este dezactivat în mijlocul Atlanticului. De la bord este secretul mașinii Enigma, folosit pentru a cipher mesaje. Incasabil Codul Enigma permite naziștilor de a controla culoarele de transport. Misiunea Dahlgren, Tyler și oamenii lor: Deghizează subdiviziuni SUA ca un vas de nazist, pentru a primi la alte sub înainte de salvatorii germani pot, da drept germani, captura sub cu o petrecere la îmbarcare, apuca Enigma si chiuveta sub așa salvatorii nu va suspecta ceea ce sa întâmplat.

“Dar nu suntem luptători marine”, proteste unul dintre marinari. “Nici unul nu este celălalt echipaj”, spune un marină de la bord, care a transmis aceste instrucțiuni. “Și voi antrena oamenii.” Uh, nu. În mai puțin de o săptămână? Nu exista scene de formare, și nu sunt sigur ce sa întâmplat cu Marine.