Typewriter (2019)

In serialul Typewriter (2019) online subtitrat trei tineri prieteni din Goa vor să caute fantome într-o veche vilă, dar după ce o familie se mută în ea, trecutul ascuns al casei iese la suprafață în mod înfricoșător.

Typewriter (2019) Serial Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Mașina de scris
Regia: Sujoy Ghosh
Actori: Mikhail Gandhi, Sara Gesawat, Palomi Ghosh
An: 2019
Gen: Seriale Online, Groaza, Indiene, Thriller
IMDB: 7.6


Typewriter (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05


Trailer


Review Typewriter (2019)

În mijlocul celui de-al cincilea și ultimul episod al Typewriter din seria Netflix, un personaj notează că o sânge a crescut pe cer, așa cum vizualizează imaginea. Dacă nu era destul de enervant în sine pentru că a respins regula “spectacol, nu spune”, se face mult mai mult prin faptul că micul sânge este adus la adulți pe mașină de scris, aproape fiecare personaj observând cum este crucială pentru planul supărătorului ticălos.

Cu mult înainte de această nouă întâlnire, ciocănați grosolan acasă, veți dori să vă bateți capul de perete. Din păcate, asta e departe de singura problemă cu seria de groază a lui Sujoy Ghosh (Kahaani), pe care a regizat-o în întregime și a scris în parte.

E mult mai mare – și mai important – eșecul pentru scriitorul de scrisori este faptul că este atât de laser concentrat pe complotul și misterul central că uită de ce audiențele se bucură de emisiuni TV. Cu divertisment de lungă durată, tragerea la sorți nu este conținutul, deși cu siguranță are un rol de jucat, ci mai degrabă personajele, inclusiv arcele lor și călătoriile pe care le continuă. Cele mai bune serii sunt cele care oferă progresie semnificativă și credibilă pentru personajele sale, precum și pentru dinamica și relațiile pe care le împărtășesc.

Și ei în mare măsură fac acest lucru prin a vă arăta evenimentele și conversațiile de impact din viața lor. Dar scriitorul din Typewriter  nu are nici o idee cum să facă ceva din asta, cu excepția unor încercări pe jumătate câștigate cu ticălosul menționat mai sus.

O piedică suplimentară este performanța majorității distribuției Typewriter . Printr-o combinație a propriilor neajunsuri, a direcției neinsuflate și a scrisului nepotrivit – Ghosh a lucrat cu co-scriitorul său Kahaani, Suresh Nair – Mașina de scris este chiar mai mult o experiență sub. Cu excepția lui Purab Kohli (Rock On !!) și a lui Aarnaa Sharma, care joacă rolul unui polițist al orașului și al fiicei sale în vârstă de nouă ani, nici unul dintre ceilalți actori nu este memorabil în cel mai mic caz, mai bine servit de scenariul lipsit de claritate decât restul.