Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween (2017)

Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween (2017) Online Subtitrat


Regia: Tyler Perry
Actori: Tyler Perry, Cassi Davis, Patrice Lovely, Yousef Erakat, Diamond White
An: 2017
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 3.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Tyler Perry’s Boo 2 A Madea Halloween

Madea și gașca se întorc pentru o continuare hilară a aventurilor lor savuroase de Halloween. Madea, mătușa Bam, Vivian și Hattie Mae se aventurează într-o tabără bântuită. Iar grupul trebuie literalmente să alerge pentru viața lor atunci când monștrii, goblinii și omul negru sunt dezlănțuiți.

Între timp, Joe și un nou personaj se droghează în timp ce se confruntă cu o serie de turbulențe în clădirea abandonată a taberei. Neînfricata Madea și gașca ei amuzantă vor avea parte de un Halloween în stil mare, unde le vor fi testate cu adevărat curajul, ingeniozitatea și spiritul de aventură. Va reuși Madea să iasă din nou în viață din noul coșmar de Halloween?

Tyler Perry este un fenomen american – o industrie de filme cinematografice. Ca regizor, scriitor sau producător – și de cele mai multe ori toate cele trei. Perry din 2005 a fost responsabil pentru douăzeci de filme de succes remarcabile de succes. Și asta e în plus față de imaginile altor producători de filme în care Perry a apărut doar ca filme actor-populare precum “Star Trek”, “Alex Cross” și “Gone Girl”.

Până în prezent, nouă dintre cele douăzeci de poze ale lui Tyler Perry, în calitate de producător, scriitor sau regizor. Au prezentat personajul Madea, o femeie în vârstă plină de vorbă și de iubire, cu o inimă îngrijitoare. O antenă extrem de acută pentru diferența dintre bine și rău , și o pledoarie pentru a se implica în necazurile altora.

Madea, care a jucat în machiaj elaborat și costumat de Perry însuși, se bazează în mod egal asupra mamei și mătușilor regizorului. Si este parțial inspirată de caracterele și spectacolele realizate de comedia Eddie Murphy în comedia “The Nutty Professor II”.