Turks & Caicos (2014)

Turks & Caicos (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Mister
Scenariu: David Hare
IMDB: 6.6
Regizor(i): David Hare
Actori: Winona Ryder, Christopher Walken, Bill Nighy


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Turks & Caicos

Worricker este un spion pensionat care trăiește în Caraibe. El își dă seama că are probleme atunci când apar patru “oameni de afaceri”. Arată ca șefii de mob, dar lucrează de fapt pentru CIA. El primește ajutor din partea a doi foști colegi MI5 din Londra.

BBC Original Drama au fost bune in trecut si au tras doar ocazional in nume mari, asa ca nu ma asteptam ce sa intamplat in continuare .. Hollywood a-listers a inceput sa apara … Christopher Walken, Winona Ryder, Helena Bonham Carter, Ewen Bremner Și un cameo de la Ralph Fiennes – Jeez, este o listă de distribuție pe care orice producător de filme ar dori să o aibă.

Toți au rolul principal în susținerea rolurilor și se simt ca un film clasic la Hollywood, dar filmat cu calitatea de producție a unei drame britanice de televiziune.

Bill Nighy este absolut fantastic, ca un tip rece, dar mai in varsta James Bond, care sa retras intr-o insula somnoroasa. Christopher Walken este … Christopher Walken și Winona Ryder au brusc inima mea. Arată grozav și a ajuns la maturitate.