Turkey Shoot (2014)


Turkey Shoot (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune
Scenariu: Jon Hewitt, Belinda McClory
IMDB Rating: 3,7
Regizor(i): Jon Hewitt
Actori: Dominic Purcell, Viva Bianca, Robert Taylor

A fost o câțiva ani de când regizorul Mark Hartley a făcut o încercare de succes pentru a stimula profilul Aussie B-clasa cinema – sau “Ozploitation” – cu documentarul lui nu chiar la Hollywood. Oricare ar fi spus pentru sau împotriva interpretarea Hartley a istoriei filmului Turkey Shoot australian, a fost o binefacere pentru producătorul veteran Antony I. Ginnane, care a profitat de ocazie să comande remake-uri ale unor elemente Ozploitation in catalog înapoi. Anul trecut, Hartley se prezentat lui noua versiune, Ginnane-aprobat de Richard Franklin 1978 de groază film Turkey Shoot de Patrick. Următorul este remaniere Jon Hewitt de 1982 film de actiune SF Turcia Shoot Brian Trenchard-Smith, care riffed pe noțiunea familiară a unui viitor distopic, în care infractorii sunt vânate pentru sport.
Efort slab: Viva Bianca și Dominic Purcell în 2014 remake-ul de Turcia Shoot .

În timp ce Trenchard-Smith este acum unul dintre regizori mai subevaluate acestei țări, original Turcia trage a fost departe de cele mai bune oră său: cu dependența de sadism desen animat, are puțin de inventivitatea omului de la Hong Kong sau mort-end Drive In . Dar este o lucrare realizată de artă, comparativ cu acest efort bizar underpowered. Eroul nostru – care poartă numele 1980 tipic de Comandor Rick Tyler – este un mormăit gros gât jucat de actorul australian Dominic Purcell, cel mai bun-cunoscut pentru rolul său în televiziune Prison Break. Folosit ca un pion într-un complot militar de a începe un război mondial, el a condamnat pentru crimă în masă, apoi devine vedeta un reality show TV (de asemenea, cunoscut sub numele de Turcia trage) în cazul în care camere video ascunse-l urmeze ca el conduce pentru viața lui in filmul Turkey Shoot.

Hewitt abia încearcă să ne convingă că nimic din toate acestea se întâmplă într-un univers consistent sau plauzibile. Setarea principală este presupune SUA, dar atunci când Rick se presupune a fi difuzate prin Munții Apalași nu va păcăli pe cineva care stie ce o padure tropicala australian arată. Cele mai multe dintre filmului constă în padding: spiels introductive lungi de studio TV, grafica pe calculator repetitive, Turkey Shoot, plate scene de dialog expozitive. Luptele superficiale și urmaririle sunt “îmbunătățite”, cu resturi de material rulant de urmăriri de mașini reale și arestări, se taie împreună mai mult în modul de asamblare avant-garde decât un film gen. Pe partea luminoasă, nu te poate acuza Hewitt a lipsit un simț al umorului. Când rating exploda pe puterea de Apel lui Rick, gazdele TV (Suzannah McDonald și Juan Jackson) zâmbind ne spune: “Voi cu adevarat place acest curcan!” Ei doresc