Turistul – The Tourist (2010)

În filmul Turistul – The Tourist (2010) online subtitrat, Johnny Depp interpretează rolul unui turist american al cărui flirt cu o necunoscută va conduce la o întreagă cavalcadă de intrigi și pericole, plus o poveste de dragoste.

Aflat în timpul unei călătorii neprevăzute în Europa pentru a-și vindeca inima rănită, Frank (Depp) o întâlnește pe Elise (Angelina Jolie), o femeie senzațională, care-i iese în cale intenționat. Pe fundalul romantic al Parisului și Veneției, povestea lor evoluează rapid în momentul în care cei doi se trezesc implicați într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica.

În film rolurile principale sunt interpretate de Angelina Jolie, Johnny Depp, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell și Christian De Sica. Filmul este regizat de Florian Henckel von Donnersmarck. Scenariul e scris de Florian Henckel von Donnersmarck și Christopher McQuarrie și Julian Fellowes. Producția aparține lui Graham King, Tim Headington, Roger Birnbaum, Gary Barber și Jonathan Glickman.


Regia: Florian Henckel von Donnersmarck
Actori: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany
Anul: 2010
Gen: Thriller, Aventura, Actiune
IMDB: 6.0


The Tourist (2010) Online Subtitrat


Trailer