Turbo (2013)

Turbo (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): David Soren ,Robert D. Siegel, Darren Lemke
IMDB: 6.5
Regia: David Soren
Actori: Ryan Reynolds, Luis Guzmán, Michelle Rodriguez, Paul Giamatti, Samuel L. Jackson


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Turbo

Turbo este un melc care visează să devină cel mai mare pilot de curse din lume. Obsesia lui pentru viteză a făcut din el o ciudățenie și un paria în comunitatea melcilor, care sunt lenți și prevăzători din fire.

El își dorește cu disperare să evadeze din viața lentă pe care o duce. I se oferă această șansă după un accident bizar, în urma căruia dobândește capacitatea de a atinge viteze incredibile. Turbo, înzestrat acum cu o rapiditate ieșită din comun, pornește la un drum extraordinar, dorind să atingă imposibilul: să concureze împotriva celor mai buni piloți, în cursa Indianapolis 500.

Alături de Turbo se află echipa lui devotată de melci de curse – un grup pestriț de melci dependenți de adrenalină și răi de gură, cu cochilii care arată ca niște mașini de curse stradale în miniatură. El este prototipul outsiderului, care atinge imposibilul refuzând să își lase limitele să stea în calea visurilor lui.

Prin însăși natura lor, visurile sunt bizare și impresionante. Dar puține visuri sunt atât de neobișnuite precum cel al eroului din TURBO, noua aventură 3D prezentată de studioul de animație DreamWorks.

E o poveste entuziasmantă despre un banal melc de grădină care are țelul de-a dreptul uimitor de a deveni campion de curse de talie mondială.
Mersul în ritm de melc nu prezintă niciun interes pentru această făptură tenace și aventuroasă. Care e hotărâtă să meargă mai repede, cu orice preț. Turbo își transformă fantezia în realitate, într-un film distractiv și palpitant, care te inspiră. Filmul, regizat de David Soren, demonstrează că, pentru cei care îndrăznesc să viseze, lumea poate fi o sursă de încântare, inspirație și împlinire.