Tumbledown (2015)

Tumbledown (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Sean Mewshaw
Actori: Rebecca Hall, Jason Sudeikis, Blythe Danner
Anul: 2015
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
Durata: 105 minute
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Tumbledown” (cu scenariul lui Mewshaw și soția lui Desiree Van Til), este vorba despre o văduvă tânără îndurerate pe nume Hannah (Rebecca Hall). Soțul ei, Miles Hunter, a inregistrat doar un album într-un studio improvizat în spatele casei lor, în Maine. Acest album a devenit un cult clasic, iar apoi a murit subit, după ce a căzut într-o râpă. Hunter Miles este imaginat de-a lungul liniilor de Nick Drake, Elliott Smith, Jeff Buckley-oameni care au murit prea devreme, a cărui cântece continuă să influențeze. (Coloana sonora pentru “Tumbledown” este umplut cu ceea ce se doreste a fi melodiile lui Hunter, compuse si interpretate de muzicianul Damien Jurado, cu o voce straniu de mare amintind de Bon Iver a lui.) Fanii Hunter Miles din Tumbledown, pelerinaje la Maine pentru a vizita mormântul său. Peretele râpei, unde Hunter a căzut este acoperit în mesajele zgâriată de la fani. Ei este foame pentru mai mult de la el, dar trebuie să fie mulțumiți de ceea ce au primit, doar 12 melodii.

Hannah este furios la speculațiile că Hunter a fost membru al Clubului 27 din Tumbledown, că sa sinucis. Ea lucrează la o biografie a lui, și refuză să vorbească cu presa care o sacai pentru mai multe informații despre el. Atitudinea ei amintește de poemul lui Ted Hughes “Câinii Eating mama ta”, adresat celor doi copii a avut cu sotia Sylvia Plath (care, desigur, sa sinucis în 1963).

Hannah, ca protector, a experimentat ceea ce s-a descris Hughes. Dar apoi Andrew McDonnell (Jason Sudeikis) sosește. El este o poziție favorabilă studii de cultură profesor, lucrează la o carte despre tineri staruri rock moarte și Hunter Miles va fi cel mai important capitol din filme online Tumbledown. Andrew vrea acces la proiecte provizorii, jurnale, scrisori lui Hunter, dar Ana nu se va întoarce apelurile lui. Hannah, Andrew este doar unul dintre câinii mâncând cadavrul soțului ei. Andrew călătorește până la Maine de la New York pentru a urmări-o în jos. Ei ajung un start stâncos, dar când ea citește unul dintre proiectele de capitol McDonell lui ea răspunde la proza ​​sensibilă. Fără tragere de inimă, ea este de acord cu un parteneriat și McDonnell se mută în casă.