Tully (2018)

O comedie despre maternitate, Tully online subtitrat urmareste viata lui Marlo, o mama a trei copii care, in imposibilitatea de a se ocupa de nou-nascutul ei, angajeaza o bona cu care va dezvolta rapid o conexiune speciala.

Extenuata peste masura, Marlo trebuie sa aiba grija de nou-nascut, insa resursele ei par ca au ajuns la limita. In acest sens, dornic sa o ajute, fratele ei ii ofera serviciile lui Tully online subtitrat, o dadaca care vrea sa o ajute cu micutii ei noaptea.

Desi initial este reticenta, in speranta ca va atenua o parte din stresul prezent in viata ei, Marlo accepta oferta. Cu toate ca la inceput se indoieste de acest “cadou“, treptat, ambele vor crea o legatura puternica; iar in cele din urma Marlo va ajunge sa aiba un atasament special pentru aceasta surprinzatoare si tanara bona pe nume Tully.

Pentru rolul mamei epuizate, cu trei copii, din Tully online subtitrat (o incursiune emotionanta si amuzanta in culisele maternitatii, vazuta si din perspectiva bonei ideale); Charlize Theron a trebuit sa isi sacrifice din nou silueta perfecta; asa cum a mai facut-o inainte si pentru rolul din Monster. Starul de origine sud-africana s-a ingrasat 22 de kg pentru a arata asa cum ii cerea partitura; mama a doi copii minori, din nou insarcinata. Insa, daca a pune kilograme in puls nu a fost o problema pentru actrita de 42 de ani, revenirea la forma de dinainte s-a dovedi mult mai dificila.


Regia: Jason Reitman
Actori: Mackenzie Davis, Charlize Theron, Mark Duplass
An: 2018
Gen: Comedie, Drama, Mister
IMDB: 7.0


Tully (2018) Online Subtitrat


Trailer