Tulips for Rose (2016)

Tulips for Rose (2016) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Tulips in Spring
Regia: David Winning
Actori: Fiona Gubelmann, Lucas Bryant, Kevin McNulty
An: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_qJZAc5x5Dg/tulips" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Tulips for Rose

Rose adoră florile. Poartă numele unei flori, îi plac imprimeurile florale, vorbeşte tot timpul despre flori şi părinţii săi deţin o fermă de lalele. Rose lucrează ca designer interior. În momentul în care tatăl său îşi rupe piciorul, nemaiputând conduce ferma, Rose decide să îl ajute. La scurt timp descoperă că eforturile familiei sale de a creşte o floare specială au fost sabotate de un alt proprietar de fermă, Violet. Deoarece nu există lalele toamna, Rose reuşeşte să salveze situaţia şi să câştige o competiţie. Constată cu stupoare că are sentimente pentru Violet.

Designer de interior Rose Newell (Fiona Gubelmann) a reușit în cele din urmă a împușcat-o la un proiect de design mare atunci când ea primește un telefon de la mama ei. Tatăl ei sa accidentat când a căzut de pe acoperiș, la ferma lor lalea. În ciuda faptului că nu a mai vorbit cu tatăl ei în ani, iar proiectul de design pentru a supraveghea Rose se întoarce acasă. Pentru a descoperi că nu numai că este tatăl ei rănit, dar lucrurile s-au schimbat.

Pentru un singur tatăl ei, Frank (Kevin McNulty), a angajat Tom Novak (Lucas Bryant). Un broker de flori, pentru a ajuta cu lucruri și că de afaceri este atât de rău încât părinții să trebuiască să vândă la un rival. Din fericire, Tom a aranjat pe Frank să intre un hibrid lalea premiu într-o competiție majoră, care, dacă a câștigat ar putea salva ferma. Între timp, Rose se trezește se încadrează în dragoste cu multe aspecte de a fi din nou acasă, ceea ce face revenirea în oraș o decizie majoră.


Trailer Tulips for Rose