Tucker and Dale vs Evil (2010)

In filmul Tucker and Dale vs Evil online subtitrat. Tucker și Dale sunt în vacanță la cabana lor din munți, aflată în ruine, când sunt atacați de un grup de studenți de bani-gata, rezultând o comedie horror plină de neînțelegeri și… sânge.

Ideea filmului are la baza numeroasele clisee de prost gust intalnite in filmele horror americane, dar spre deosebire de acestea, in Tucker and Dale vs. Evil ele se potrivesc de minune si provoaca rasul demn de o comedie. Tucker (jucat de Alan Tudyk) si Dale (Tyler Labine) sunt doi vechi prieteni, care se cunosc de cand erau copii si prindeau broaste la parau. Acestia si-au cumparat o casa de vacanta dubioasa in West Virginia si sunt in drum spre ea, unde spera ca vor putea pescui linistiti.

In acelasi timp, in aceeasi padure unde este situata si cabana celor doi, un grup de studenti si-au montat corturile si sunt pregatiti pentru distractie. Atmosfera se incinge in momentul in care cele doua parti au intalniri ciudate, iar aparentele inselatoare conduc la o serie de evenimente pline de sange, dar amuzante. Scenariul este caracteristic pentru un film de acest gen, neserios, mai putin plauzibil, plin de replici inteligente, iar deliciul neasteptat s-a dovedit a fi ideea de a prelua clisee din productii horror.

Tucker and Dale vs Evil (2010) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Tucker și Dale împotriva Răului
Regia: Eli Craig
Actori: Tyler Labine, Alan Tudyk, Katrina Bowden
An: 2010
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 7.5


Tucker and Dale vs Evil (2010) Online Subtitrat


Trailer