Truth (2015)

Truth (2015) Film Online Subtitrat

Regia: James Vanderbilt
Scenariu: James Vanderbilt, Mary Mapes
Actori: Cate Blanchett, Robert Redford, Dennis Quaid
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Truth” producător Mary Mapes (Cate Blanchett) și legendarul Dan Rather (Robert Redford) au fost de echitatie de mare, atunci când au primit un pont care leagă Bush și familia Bin Laden. Ei au doar câștigat numeroase premii pentru acoperirea lor Abu Ghraib. Vârful dus nicăieri în mod direct, dar a dus la o privire mai profundă la înregistrare militare Bush, și acuzații că Ben Barnes (Philip Quast) a ajuns Bush în Texas Air Garda Nationala. După o investigație mai profundă care implică echipa a jucat o fisură de Topher Grace, Dennis Quaid, și Elisabeth Moss-Mapes întâlnește cu un bărbat (Stacy Keach), care dă documente ei care afirmă în mod clar că Bush abia apărut pentru serviciul său Garda Nationala, și superiorii săi au fost rugați să creeze serviciul său. Încercarea de a obține poveste în primul rând, “Truth” taie unele colțuri în termeni de verificare.

Aproape instantaneu in filme online Truth, se ridică întrebări. Se pare ca o mica parte din notele fumat-arma ar fi fost produse într-un program de procesare de text și nu pe o mașină de scris. În cazul în care au venit de la? Au fost falsificate? Și, poate cel mai interesant, a politicii Mapes “joace un rol? Ar ea au rula piesa atât de repede în cazul în care a fost condamnabil să Kerry? Ce prima pare a fi un home run apoi repede dezastruos ca superiorii Mapes “(inclusiv o Bruce Greenwood întotdeauna eficiente) Porniți producător lor preferat Truth, și să aducă în avocații. Există chiar și acuzații că CBS țapul ispășitor de “60 de minute”, echipa de la cererea de societate-mamă Viacom, care a vrut să liniștească un fel administrare giganți corporative.

Nu este surprinzător faptul că “Truth” este de perspectiva pe care aceasta nu-tu nu arunca Cate Blanchett si Robert Redford ca Mapes și destul și nu se așteaptă ca filmul să treacă de partea ei. Pentru a lor de credit, aceste două legende sol suficient de personajele pe care le evite piedestalul pe care de multe ori încearcă Vanderbilt a le plasa. Mapes Blanchett este aproape o variatie pe ea premiat rândul său, în “Blue Jasmine,” o femeie deșteaptă izbitoare care simte lumea destramă în jurul ei. Între timp, Redford oferă cea mai bună performanță în film, găsirea gravitas Mai degrabă, fără a face o personificare. Este un portret nuanțat în cazul în care o mulțime de alți actori ar fi mers larg sau doar umplut spațiul într-adevăr cu ceea ce oamenii știu mai degrabă.

Când unul se uită dincolo de Blanchett si Redford, “Truth”, începe să se clatine. Spre deosebire de superioară “Spotlight”, o mare parte din echipa din spatele Mapes aici se simte ca purtători de cuvânt pentru scenaristul. Topher Grace oferă un discurs plin de pasiune care, probabil, nu au de lucru mare pe pagina, dar este și mai de manipulare vine din gura lui Grace, și Elisabeth Moss este complet pierdut în rolul de-chestiune cere membru al echipei. E o scenă în care ea pune șapte întrebări într-un rând care este atât de ostentativ proiectat pentru a explica narativ că e aproape insultător. Quaid este decent, dar se simte pierdut. Din nou, probabil nu e corect pentru a compara, dar “Spotlight” este un film în care fiecare membru al echipei se simte esențial, și că nu este dezamăgitor cazul aici.