Trump The Art of the Insult (2018)

Joel Gilbert îl lovește din nou cu următorul său film Trump The Art of the Insult (2018) despre președintele Donald Trump, care a scris cartea “Art of a Deal”. Acest film este un titlu imitativ numit “The Art of the Insult” urmărind pe media, celebritățile de la Hollywood și oponenții săi politici. O demonstrație clară în modul în care a făcut-o să încalce toate regulile corectitudinii politice.

Când am adus filmul online de pe site. Am asteptat si ma uitam anticipat la cutia mea de mail pentru ca DVD-ul sa vina. Am lansat filmul imediat în DVD player. Filmul este distractiv, dar și amuzant văzând democrații stângaci liberali, cu o presă doritoare și unitatea republicană care se topesc de fiecare dată când candidatul Trump își deschide gura sau tweet-urile.

Joel Gilbert, în producția sa “The Art of the Insult”, nu are nimic înapoi cu compilația faimoaselor insulte ale lui Donald Trump și contra-lovituri pentru cei care îndrăznesc să-l demonizeze pentru incapacitatea lui politică de a-și vorbi mintea.


Regia: Joel Gilbert
An: 2018
Gen: Documentare
IMDB: 5.6


Trump The Art of the Insult (2018) Online Subtitrat