True Memoirs of an International Assassin (2016)

True Memoirs of an International Assassin (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jeff Wadlow
Actori: Maurice Compte, Andy Garcia, Kim Coates, Kevin James
An: 2016
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis True Memoirs of an International Assassin

După ce un publicist transformă romanul de debut al unui scriitor, despre un asasin feroce, din ficțiune în non-ficțiune, autorul se trezește captiv în lumea personajului creat chiar de el și realizează că trebuie să-și asume rolul pentru a supraviețui.

Sam Larson, un „sobolan de birou”, scapa din monotonia existentei sale zilnice prin scrierea unui roman de spionaj folosindu-se de de ponturile oferite de un prieten de pahar pe nume Amos – un veteran care sustine ca a lucrat in trecut pentru Mossad. Respins de agentii literari, manuscrisul lui Sam este preluat de un editor mediocru si publicat.

Desi Sam specifica faptul ca romanul este o fictiune si editorul nu are voie sa modifice nimic, acesta face, totusi, o mica modificare si transforma cartea din fictiune in nonfictiune, facand-o un bestseller si aruncandu-l pe Sam in lumina reflectoarelor. Cartea sa atrage, totusi, si atentie nedorita, iar Sam ajunge sa fie rapit de un revolutionar care vrea sa-l puna sa il ucida pe presedintele Venezuelei.

Memoriile adevărate de un asasin International este o interpretare comică a ideilor care au fost prezentate în filmele superioare. Cuvintele (revăzute aici!) Si Stranger Than Fiction (revizuit aici!). Dar cu un context de acțiune-aventură pentru ei. Din păcate, atât de multe dintre glume și reluările sunt reutilizate în o oră treizeci și opt minute. Pe care filmul este începe să joace ca stătut foarte repede.


Trailer True Memoirs of an International Assassin