TRON: Mostenirea – TRON: Legacy (2010)

Continuare a succesului din 1982, TRON: Mostenirea – TRON: Legacy online subtitrat, filmul il are in vizor pe Sam Flynn; fiul de 27 de ani al protagonistului primei parti, Kevin Flynn. Sam este obsedat sa descopere misterul din spatele disparitiei tatalui sau; si ajunge sa fie atras in aceeasi lume a programelor neinduratoare si a jocurilor virtuale in care-ti poti pierde viata in orice clipa. Alaturi de prietena lui Kevin, tatal si fiul incep un voiaj fantastic in universul cibernetic spectaculos unde totul este posibil.

Si la nivel de scenariu, dar si la capitolul efecte speciale, TRON: Legacy online subtitrat poate fi asemanat cu Avatar. O poveste ultra rasuflata si efecte speciale trasnet, o combinatie din ce in ce mai des intalnita in filmele de la Hollywood cu buget mai mare de 200 de milioane de dolari.

E de ajuns sa vezi trailerul pentru a vedea doar cateva dintre bunatatile pregatite de generoasa echipa de efecte speciale a lui Kosinski. Si ar fi nedrept sa nu precizam ca cele 125 de minute ale filmului vor mai contine cateva surprize foarte placute la acest capitol. Doar ca o data intrati in Retea, frumusetea acesteia incepe sa devina familiara dupa nici macar o jumatate de ora si atunci iti doresti sa te lasi captivat de poveste. Numai ca nu prea are ce sa te captiveze.


Regia: Joseph Kosinski
Actori: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde
Anul: 2010
Gen: Fantezie, Aventura, Actiune
Durata: 125 minute
IMDB: 6.8


TRON: Legacy (2010) Online Subtitrat


Trailer