Trivisa (2016)

Trivisa (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Chu Tai Chiu Fung
Regia: Jevons Au, Frank Hui
Actori: Richie Jen, Jordan Chan, Ka Tung Lam
An: 2016
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Trivisa

Adăugați la aceasta alegerea particulară a narațiunii se bazează Trivisa este sigur pentru a da filmului o importanță care depășește cu mult valoarea artistică reală.

Construit ca suma a trei filme de scurt metraj în regia fiecare trei autori diferiți, cu toate acestea Trivisa are linia comună, cu toate cele trei povești se intersectează în treacăt pentru momente scurte: Frank Hui, Jevons Au și Vicky Wong fapt renumărarea exploateaza de trei personaje rândul său, a anilor ’80 și ’90 a stimulat fanteziile cetățeniei, din cauza faptelor lor criminale.

Kwai Ping-ungur, care a devenit faimos pentru filmare ofițeri de poliție, Yip Kwok-Foon, întotdeauna anti-efracție de bijutieri cu Kalasnikov sale inseparabile și Cheuk Tze-Keung care pe risipitor transporta banii de răpiri de oameni de afaceri bogați cu său Lamborghini galben sunt, de fapt, personaje bine-cunoscute în cronica din Hong Kong, precum și la fel de bine cunoscute de către public pentru faptele lor.

Dar, cele trei episoade care ating doar legate de wacky ca idee îndrăzneață de a face hit-ul secolului într-o afacere liniștită, cu dificultățile pe care predarea în condiții de siguranță va aduce cu el, sunt în primul rând uita la trecutul unei societăți care acum uita-te la acea perioadă cu nostalgie în creștere, în căutarea unei identități tot mai neclară.

În cazul în zece ani se uita la un viitor ipotetic cu ochii acum îngrijorat, acum ironic, acum realist. Trivisa se întoarce în trecut pentru a merge la re-float rădăcinile unei populații din ce în ce confuz și îngrijorat. Nu în mod surprinzător de frecvente sunt insertii materiale de epocă pentru perioada de predare a Hong Kong-ului la suveranitatea chineză.


Trailer Trivisa

https://www.youtube.com/watch?v=s818IqweLyI