Triunghiul mortii – Shallow Grave (1994)

Triunghiul mortii – Shallow Grave (1994) Film Online Subtitrat

Regia: Danny Boyle
Actori: Ewan McGregor, Kerry Fox, Christopher Eccleston
An: 1994
Genuri: Crima, Thriller
IMDB: 7.4
Durata: 92 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

In filmul Triunghiul mortii – Shallow Grave, trei prieteni, doi barbati si o femeie, cauta un coleg de apartament. Insa atunci cand gasesc pe cineva care sa le convina, acesta le creeaza probleme. Ei isi vor gasi noul coleg mort, dar nu vor anunta politia pentru ca mai gasesc si o valiza plina de bani. Insa dupa ce scapa de cadavru, afla ca mai sunt si altii pe urmele banilor. Vor rezolva si aceasta problema tot “ingropand-o”, dar ce se intampla atunci cand se intorc unii impotriva altora?

Triunghiul mortii – Shallow Grave este un thriller cu crime britanic, aparut in anul 1994. De regia acestui film s-a ocupat Danny Boyle, iar de scenariu s-a ocupat John Hodge. In rolurile principale ii putem vedea pe Kerry Fox, Christopher Eccleston, Ewan McGregor, Ken Scott, Keith Allen si Colin McCredie. Acest film incepe atunci cand trei persoane care traiesc impreuna intr-un apartament cu patru camere, isi cauta un coleg de apartament. Interviurile pe care acestia le conduc sunt foarte neortodoxe, insa foarte haioase. Intr-un final, cei trei se deci asupra unui chirias foarte promitator. Acesta se muta in apartament, incuie usa, si nu mai este vazut de atunci. Dupa cateva zile cei trei devin curiosi si sparg usa de la camera. Ceea ce urmeaza este o adevarata capodopera de cinema si oricare alte cuvinte in plus ar ruina acest lucru.

Nu este rău – că ar fi bine, într-un material de genul asta – ci pur și simplu respingător într-un mod plictisitor. Într-o anumită măsură trebuie să se identifice cu frica lor de descoperire, iar noi nu: Singurul personaj simpatic este inspectorul de poliție (Ken Stott), care solicită insinuante întrebări și apoi schimburi de priviri semnificative cu asistentul său.

Linia de jos, în orice caz de crimă mare, cred eu, este suspiciunea că există mascate, ci pentru harul lui Dumnezeu, du-te noi – fie ca victimă sau, în coșmaruri noastre, ucigaș. Din moment ce nici o persoană rezonabilă poate spera la distanță la identitate cu Julieta, David sau Alex, întregul caz picături prin intermediul.