Triburile din Palos Verdes (2017)

Bazandu-se pe romanul lui Joy Nicholson, drama Triburile din Palos Verdes online subtitrat se concentreaza asupra unei familii din California de Sud. A carei viata este zdruncinata dupa dizolvarea casatoriei parintilor. Atunci cand adolescenta Medina se muta cu familia ei in paradisul perfect din Palos Verdes, California, ei se indreapta spre un nou capitol fericit din viata lor.

Cu toate acestea, vechile necazuri ii prind curand din urma, iar pe masura ce casatoria parintilor Medinei se dezintegreaza, mama ei aluneca intr-o abrupta cadere emotionala, iar fratele sau geaman se intoarce la droguri.

Prinsa in mijlocul tuturor, Medina trebuie sa se bazeze pe puterea ei interioara pentru a deveni forta stabilizatoare in familia ei. In timp ce isi gaseste refugiul intr-o noua pasiune: surfingul. Amplasat in mijlocul plajelor cu soare si a apelor cristaline de pe coasta Californiei; Triburile din Palos Verdes online subtitrat este o privire tulburatoare asupra felului in care cele mai mari provocari ale vietii ne construiesc propria identitate.


Titlu original: The Tribes of Palos Verdes
Regia: Brendan Malloy, Emmett Malloy
Actori: Maika Monroe, Cody Fern, Jennifer Garner
2017
Gen: Drama
IMDB: 5.8


The Tribes of Palos Verdes (2017) Online Subtitrat


Trailer