Tribal (2020)

Tribal (2020) este un serial canadian de crimă, care a avut premiera pe 20 februarie 2020 pe APTN. Serialul o are pe Jessica Matten în rolul lui Sam Woodburn, nou-numit șef al unei forțe de poliție indigene din Nêhiyawak First Nation în Alberta, și Brian Markinson în rolul lui Chuck „Buke” Bukansky, un polițist rasist și sexist alb din Calgary cu care este însoțita pentru a rezolva infracțiunile.

Episodul de deschidere din Tribal (2020)  se mișcă într-un ritm rapid. Ofițerul Samantha (Sam) Woodburn (Jessica Matten, care a apărut și ea în Blackstone și este regulat in Burden of Truth, de la CBC), este făcută șef interimar al unei forțe de poliție tribale, integrat cu forța urbană locală, iar Samantha se găsește un parteneriat cu Chuck (Buke) Bukansky (Brian Markinson), un detectiv veteran înfiorător.

Perechea va aborda cazurile care implică o persoană sau o problemă a First Nations. Și în drum spre primul lor caz, Sam se întreabă cu voce tare de ce nu există nicio conversație în mașină. Cazul în sine este emblematic. Un adolescent descoperă că fosta lui iubită se află într-un videoclip despre sex care a ajuns viral, iar odată cu amicii săi beți este convins să facă o gluma proasta la casa tinerei. Sticlele sunt aruncate, câteva focuri trase. Dar există o fatalitate. Totul este ancorat într-o furie masculină stupidă, cu bravado fără rost și cu prejudecăți aproape capricioase.

Distributia ii mai are si pe: Adam MacDonald, Ryan Northcott, Julian Black Antelope, Justin Rain, Michelle Thrush, Glen Gould and John Cassini.

Tribal (2020) Serial Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Ron E. Scott
Actori: Jessica Matten, Brian Markinson, Adam MacDonald
An: 2020
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 5.1


Tribal (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Trailer