Trial by Fire (2018)

Filmul Trial by Fire online subtitrat examinează nedreptatea cauzată de Cameron Todd Willingham (Jack O’Connell), un om plin de probleme intr-un oraș mic, care a fost condamnat și executat pentru moartea celor trei fiice ale sale din cauza unei conduite incorecte și a suprimării probelor. Laura Dern joacă rolul lui Elizabeth Gilbert, o dramaturgă din Texas, care a luptat cu pasiune pentru a încerca să-l salveze după ce a devenit prietenul lui Willingham. Povestea se bazează pe evenimente reale.

Trial by Fire (2018) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Edward Zwick
Actori: Laura Dern, Jack O’Connell, Emily Meade
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.2


Trial by Fire (2018) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review Trial by Fire (2018)

Această dramă Trial by Fire reușește să alimenteze flăcările neîncrederii în autoritate a Americii, lăsând în același timp spectatorilor să-și recunoască propria părtinire. Pe măsură ce cererea continuă să crească într-un adevărat divertisment al criminalității, apare un subgene care expune condamnări greșite, prejudecăți contrafăcute și funcționari corupți (o vom numi „crimă neadevărată”).

Trial by Fire verifică toate casetele; este conceput pentru a duce spectatorii la șoc și ultraj – și poate să îi implice. Pentru adolescenții care au crescut într-o eră de activism hashtag, reforma justiției penale poate fi un loc în care să-și îndrepte eforturile.

Ceea ce face ca filmul regizorului Edward Zwick să fie mai ales inteligent este faptul că depășește un exemplu de justiție penală în justiție penală: contestă liniștit și intern prejudecățile telespectatorilor. Povestea se dezvăluie așa cum s-a întâmplat pentru cei care au urmat relatărilor de știri despre moartea celor trei fiice ale lui Willingham și arestarea sa ulterioară, permițând publicului să joace împreună.

Crezi că Todd Willingham este vinovat sau crezi că este nevinovat? Faptele sunt menționate sau se mai întâmplă ceva? Ați fi înclinat să credeți că un oraș degenerat bătător de soție este vinovat de crimă – și, chiar dacă nu, nu ar trebui să fie în viață? Este un instrument minunat, dar: Părinții, gândiți-vă de două ori la ceea ce va lua adolescentul dvs. dintr-un film în care ticăloșii vor câștiga – și, în acest caz, „băieții răi” sunt poliția, instanțele și guvernatorul.