Tri (2016)

Tri (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jai Jamison
Actori: Kaylyn Aznavorian, Shaira Barton, Bella Burton
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Sport
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Tri

Cu puțin interes în Triathlons, am fost placut surprins de modul în care implică naratiunii acestui film indie. Un pic de caractere lent și un pic mai mult ca o etapa de producție la începutul ei, prin scris și filmul ambarcațiunile TRI lui, cresc subtil în inima ta. Filmul te duce într-o călătorie emoțională a unui grup de indivizi care încurajează fiecare să rededice lupte personale și de a depăși vocile din cadrul care ne zădărnicească de obiectivele noastre.

TRI este mult mai mult decât un film de formare pentru Triathlons. Este un film despre modul în care fiecare dintre noi avem momente în viața noastră în care putem avea un impact pozitiv și să contribuie în viața străini și cei dragi. Într-o zi de polarizare în America, aceasta este o experiență revigorant. Acest film de familie prietenos frunze chiar și cu un sentiment jad de scop în propriile abilități.

Tri este un excelent drept film de la bun început și vă ține doresc mai mult. Aceasta va face să plângi și-l va face să râzi. Este un film serios pe teme grave, dar se face într-un mod de a face distractiv și distractiv. Personajele sunt ușor să cadă în dragoste cu și se referă la. Povestea este inspira si te face sa vrei sa mergi urmeze visele.

A trebuie să vadă filmul anului. Te va lăsa acest film care doresc să urmărească sequel. Pe scurt, acest film te lasă doresc mai mult, pentru a continua să afle mai multe despre viața personajelor și linia de poveste. Eu unul este în speranța pentru o continuare a acestui film. Mi-ar plăcea să urmeze viața personajelor și a le putea vedea să facă față cu alte aspecte ale vieții lor.


Trailer Tri