Tremors: Shrieker Island (2020)

Filmul Tremors: Shrieker Island (2020) online subtitrat este un SF horror american din 2020 despre monștrii modificați genetic: Graboids, Ass Blasters și Shriekers! În producția Universal Home Entertainment avem actori precum Michael Gross, Richard Brake, Jon Heder, Caroline Langrishe, Jackie Cruz, Cassie Clare, Sahajak Boonthanakit, Matthew Douglas, Randy Kalsi, Bear Williams, David Assavanon, Boonma Lamphon, Aukrawut Rojaunawat, Owen Macrae, Iris Park și Mikey Black.

Intriga filmului Tremors: Shrieker Island (2020) o constituie initiativa unul grup de vânători de trofee, persoane foarte bogate, de a modifica genetic ouăle Graboid pentru a crea experiența absoluta. In scurt timp aceste creaturi evadeaza de pe insula si începe teroarea. Tremors a fost întotdeauna o serie care a îmbrățișat umorul inerent al situațiilor sale.

La 30 de ani după primul film vine cea mai bună continuare a întregii francize. De data aceasta i-au lăsat pe Graboids și Shriekers să fie infricosatori și a fost o schimbare binevenită. Michael Gross a fost fantastic, ca de obicei, iar Bill Heder a fost mult mai bun decât Jamie Kennedy. Dacă acesta este sfârșitul francizei, cu siguranță va fi mult peste top.


Regia: Don Michael Paul
Actori: Jackie Cruz, Richard Brake, Jon Heder
An: 2020
Gen: Actiune
IMDB: 5.7


Tremors: Shrieker Island (2020) Online Subtitrat


Trailer