Tremors 2 (1996)

In filmul Tremors 2 online subtitrat, dupa ce in urma cu cativa ani Earl Bassett a avut de infruntat graboizii, adevarate creaturi infernale care apareau de sub Pamant, acum oraselul Perfection din Nevada si-a gasit linistea, iar monstrii, se pare, s-au retras in lumea lor subpamanteana o data pentru totdeauna.

Linistea este insa aparenta, pentru ca ciudatele creaturi cu infatisarea unor viermi uriasi reapar pe un teren petrolifer din Sonora, Mexico, ingrozind muncitorii care lucrau pentru omul de afaceri Carlos Ortega. Acesta din urma ii face lui Earl Bassett o oferta foarte tentanta: 50.000 de dolari pentru fiecare vierme prins si dublu pentru fiecare graboid prins viu.

Desi se lasa convins cu greu de partenerul sau Grady Hoover, Earl stie in sinea sa ca el este omul potrivit pentru o asemenea isprava. Asadar cei doi parteneri vor porni spre New Mexico pentru o noua confruntare cu viermii ucigasi. Fara sa stie insa ca monstruoasele creaturi se gasesc acum pe o treapta superioara de evolutie si au devenit mult mai periculoase.


Regia: S.S. Wilson
Actori: Fred Ward, Chris Gartin, Helen Shaver
Anul: 1996
Gen: Actiune, Comedie, Groaza
IMDB: 6.0


Tremors 2 (1996) Online Subtitrat


Trailer