Trei metri deasupra cerului Te doresc – Tengo ganas de ti (2012)

Trei metri deasupra cerului Te doresc – Tengo ganas de ti (2012) Online Subtitrat


Alt titlu: I Want You
Regia: Fernando González Molina
Actori: Mario Casas, Marina Salas, Clara Lago, Manu Fullola, Álvaro Cervantes
Anul: 2012
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Trei metri deasupra cerului Te doresc – Tengo ganas de ti (2012)

“Tengo ganas de ti” (2012) este continuarea filmului “Tres metros sobre el cielo” (2010). După ce a petrecut doi ani la Londra, H/Hache se întoarce acasă. În tot acest timp în mintea lui a bântuit Babi, prima lui dragoste. Odată revenit acasă va realiza că lucrurile s-au schimbat și va fi nevoit să-și reconstruiască viața: prieteni noi, un loc de muncă. Astfel el o va întâlni pe Gin, o fată rebelă și plină de viață, și H începe să se întrebe dacă este posibil să retrăiasca magia primei iubiri. Dar mai devreme sau mai târziu el va trebui să se reîntâlnească și cu Babi, prima dragoste. Acum dilema va fi mare. Oare cu cine va rămâne H – cu Gin sau cu Babi?

‘Tengo ganas de ti’; reprezinta o intorsatura a primeti parti; unde Hugo o intalneste pe Gin. In aceasta parte; Hugo a fost ‘imblanzit’ de Babi (de la sfarsitul primei parti; maturizandu-se cand a vazut ca poate sa o piarda pe Babi din cauza greselilor sale); dar care tot in acelasi timp; Babi; nu se mai intoarce la el petrecand o ultima noapte de dragoste pe plaja (demonstrand ca inca il iubeste; dar; mentalitatea parintilor ei; nu o lasa sa lase balta o casnicie).

Hugo reincearca sa o recastige pe Babi; dar in zadar. Intre timp; Hugo o cunoaste pe Gin; o fotografa; care retrezeste in el o mica afectiune; desi; la inceput; incomparabila cu iubirea pe care o simte ptr Babi. Ei ajung sa se cunoasca mai bine si raman impreuna.