Trei într-un pat – Three in a Bed (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Trei într-un pat – Three in a Bed (2014) film online subtitrat

Regia: Lloyd Eyre-Morgan
Scenariu: Neil Ely
Actori: Jack Bennetts, Louisa Bettine, Darren Bransford
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.0

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Când ambele frații lui trăiește ia o întorsătură în rău: un află ei live-in prietenul este inseala pe ea și alte descoperă că bărbatul căsătorit ea a fost intalniri a rămas însărcinată ei, se mișcă cu el în mici sa apartament cu un dormitor. Ea nu-i dea mai mult de confidențialitate sau independență într-un moment crucial în viața lui atunci când el este descoperirea încet sexualitatea lui in filmul “Trei într-un pat”.

Obiectul afectiunii sale este Jonny băiat-next-usa care se încadrează rapid în dragoste cu un Nate confuz, dar atunci când lucrurile merg în curând devine dur, Jonny fuge în Franța pentru a se înece amarul prin obtinerea unui loc de muncă montare corturi! Nate descoperă că nu numai el reușește Jonny, dar, de asemenea, că el are în sfârșit ceva pentru a scrie un cântec despre.
Acest comedie romantica micro-buget stabilit în Manchester și finanțat în principal de actrita Jody Latham care joacă unul dintre surori, in “Trei într-un pat”, este plin de bune intenții și de o mare de entuziasm. Din păcate asta nu face pentru scenariul dureros slab sau unele care acționează extrem de penibilă, care face o tresar în loc de zâmbind mult de 81 minute. Ce a fost deosebit de dezamăgitor a fost lipsa de orice chimie reală, nu doar între cei doi bărbați, dar cu frații prea și toate celelalte personaje.

Filmul “Trei într-un pat” are un final fericit pentru Nate, dar nu neapărat pentru noi. Atunci când există trei într-un pat, uneori, care poate fi de cel puțin două prea multe.