Trecatoarea Breakheart – Breakheart Pass (1975)

Trecatoarea Breakheart – Breakheart Pass (1975) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Gries
Actori: Charles Bronson, Ben Johnson, Richard Crenna
An: 1975
Gen: Mister, Western
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Trecatoarea Breakheart – Breakheart Pass

Charles Bronson joacă în acest thriller plin de mister despre cursa unui tren de-a lungul frontierei înzăpezite din vest. În alte roluri Richard Crenna și Jill Ireland.

Alistair MacLean a petrecut cele mai multe dintre zilele sale de romancier scriind suspensoare de război sau răsucite, transformând thrillerele. Singura carte pe care a scris-o, care nu se potrivește nici uneia dintre aceste descrieri, este Breakheart Pass, un set occidental la bordul unui tren. Această versiune de film este surprinzător de plăcută și oferă bonusul unei caracterizări expresive și colorate de Charles Bronson.

Trenul călătorește într-un fort din vestul sălbatic cu consumabile medicale pentru a vindeca o epidemie de boală urâtă. Cu toate acestea, câțiva soldați aflați la bordul trenului dispar în mod misterios, iar oricine a văzut vreodată un film de genul acesta va găsi imediat că există un criminal la bord. În plus, trenul trebuie să facă o călătorie pe teritoriul indian roșu ostil, unde o ambuscadă teribilă sau o porțiune sabotată de pistă este doar o aruncare de suliță.

Bronson joacă un viciu misterios, care este deținut în tren, deși există o mulțime de indicii că nu poate fi exact cel care spune că este. Alte personaje bine delimitate sunt interpretate de Richard Crenna, Jill Irlanda, Archie Moore (da, boxerul!) Și Ed Lauter. O secvență cu adevărat uimitoare implică o încurcătură pe acoperiș între Bronson și Moore … într-adevăr, majoritatea oamenilor care au văzut vreodată filmul își amintesc de această secvență mai mult decât oricare altul.