Traseul morţii – Wolf Creek (2005)

Traseul morţii – Wolf Creek (2005) film online subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Greg Mclean
IMDB: 6,3
Regia: Greg Mclean
Actori: Nathan Phillips, Cassandra Magrath, Kestie Morassi

Am avut o zi grea vizionarea “Traseul morţii”. Este un film Traseul morţii cu un singur scop clar: Pentru a stabili prerogativelor comerciale directorul său arătând talentul său la ilustrând brutal de urmărire, tortura și mutilarea de tipete de femei tinere. În cazul în care criminalul taie cotorul uneia dintre victimele sale și solicită ei “un cap de pe un stick” Am vrut să ies din teatru și să păstreze pe de mers pe jos.

Acesta are un 82 la suta “proaspăt” lectura pe la Tomatometer. “Obligată să chiar și cele mai experimentați coșmaruri thriller candidați” (Hollywood Reporter). “Va avea Wes Craven plecându capul în rușine” (Clint Morris). “Trebuie să fie avertizat de industria turismului din Australia Outback un caz rău de arsuri la stomac” (Laura Clifford). “Torrent vicios al bloodletting. Ce mai putem dori?” (Harvey Karten). Un critic care nu-mi place sa Matei Leyland a BBC: “preferința filmului de suferință femeie dă un curent misogin care este chiar mai tulburător decât Gore.”

Un “misogin” este cineva care urăște femeile. Am explicat că, deoarece cei mai multi oameni care urăsc femeile nu știu cuvântul. M-am dus la adunarea Rotten Tomatoes de critici nu pentru sfaturi pentru propria mea recenzie, dar în speranța că cineva, undeva, pur și simplu a spus, “ma făcut să vreau să vomite și să plângă în același timp.”

Îmi place filme de groază. Filme de groază, Traseul morţii, chiar și cele extreme, funcționează în primul rând de noi alungarea sau ne interesant. Luați în considerare “Trei … Extreme” recent. “Wolf Creek” este mai mult ca tipul de la spectacol carnaval care mușcă pe capete de pui. Nici un haz pentru noi, nici un haz pentru tipul, nici un haz pentru carnea de pui. În cazul acestui film, este distractiv pentru tipul.

Știu, știu, treaba mea ca un critic este să laude director pentru arată abilitățile cinematografice buget redus și creând o atmosferă tensionată și evocând gol și amenințare din mijlocul, bla, bla. Dar, în a spune o poveste ca asta, cu atât mai bine el este, mai rău experienta. Poate că slujba de director este de a face un film pot sta prin fără spaimă. Să râdă prin film, în calitate de publicul Midnight sunt uneori invitate să facă, este să sugereze sunteți dezumanizat, de inapoiat sau un slackwit. Pentru a citi speculații blazat despre efectul filmului de turism mă face să vreau să țipe ca Jerry Lewis: trezire, doamnă!