Traseul mortii 2 – Wolf Creek 2 (2013)

Traseul mortii 2 – Wolf Creek 2 (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Groaza
Producator(i): Greg Mclean , Aaron Sterns
IMDB: 6.1
Regia: Greg Mclean
Actori: John Jarratt, Ryan Corr, Shannon Ashlyn


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Traseul mortii 2 – Wolf Creek 2 (2013)

Regizorul primei părți, Greg McLean ne aduce un thriller plin de suspans și acțiune… Revenim într-un loc de groază, în sălbaticia Australiei, cu un alt turist care devine involuntar prada unui nebun, vânătorul de porci Mick Taylor.

Este corect să spunem că majoritatea oamenilor cred (pe bună dreptate) că continuările sunt în mod normal destul de inferioare față de original și, din motive de groază, este greu să găsești vreodată o continuare care să se apropie chiar de predecesorul său. Nu voi spune ca Wolf Creek 2 depaseste originalul, dar cel putin este urmarit (ceea ce ii pune peste cap si umeri peste 99% din alte continuari ale groazei).

Este vorba despre uciderea în masă a psihopatului Mick Taylor (încă o dată a jucat strălucit de John Jarrett), care trăiește adânc în australianul Outback și are tendința de a ucide pe orice nenorocit pe un backpacker care trece prin orașul lui Wolf Creek. Și, când spun că filmul este DESPRE Mick Taylor, chiar vreau să spun. Filmul nu se concentrează vreodată asupra victimelor sale. El este cu siguranță steaua. Acordat, el merită – el joacă cu adevărat “nutter” bine.