Trap for Cinderella (2013)

Trap for Cinderella (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Iain Softley
Actori: Tuppence Middleton, Aneurin Barnard, Stanley Weber
An: 2013
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Trap for Cinderella (2013)

Atunci când un incendiu dintr-o locuință de vară afectează două femei, una moare și cealaltă își pierde memoria și e arsă până în punctul în care devine de nerecunoscut. Chirurgia îi dă o nouă față, dar e oare ea criminala sau victima?

O casă de plajă de pe Riviera franceză e cuprinsă de flăcări. Înăuntru sunt două fete, Micky și Domenica. Prietene încă din copilărie, ele au luat-o pe un drum separat. Una e bogată, alta săracă. Dar soarta le aruncă din nou împreună. Una supraviețuiește focului, dar e complet arsă pe față și nu mai are memorie. Chirurgia plastică îi dă o nouă figură, dar nu poate să-i redea memoria sau identitatea. Cine e ea? Ucigașul sau victima? Este ea boema carismatică îndreptățită să moștenească o avere sau contabila săracă obsedată de prietena ei din copilărie și de o viață pe care n-o poate avea?

Scenariu foarte bun, dar regie si joc mediocru, ca sa nu zic slab. Cateva scene neverosimile, final predictibil, fir liniar si pe alocuri plictisitor. Filmul vrea sa-ti explice mura-n gura ce s-a intamplat..ar fi fost bine ca unele lucruri sa fie lasate sa se interpreteze sau sa se deduca.