Tramps (2016)

Tramps (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Leon
Actori: Callum Turner, Grace Van Patten, Michal Vondel
An: 2016
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tramps

Danny și Ellie nu se cunosc, dar sunt atrași într-un schimb dubios de serviete și, când tranzacția se termină prost, ajung să petreacă o seară memorabilă împreună.

Danny (Callum Turner) primește un apel din închisoare. Fratele lui Darren vrea ca el să livreze o valiză, dar nu va dezvălui conținutul său. Este asociat cu șoferul Ellie (Grace Van Patten). Ea este, de asemenea, un tramp care se luptă prin viață. Schimbul nu merge bine și trebuie să meargă la valiza.

Ar fi frumos să știm ce ar trebui să fie caperul exact. Asta ar face ca Danny să se bâjbâie mai mult și mai amuzant. Ar fi putut fi un început energetic, dar ar fi nevoie de mai multă muncă din acest indie. Este nevoie de ceva timp pentru a merge și cei doi conduc să aibă un dialog amuzant.

Ele sunt perfect fermecătoare în mod indie. Callum are o energie bună, iar Grace are o frumusețe grozavă despre ea. Dialogul are câteva momente amuzante, dar are nevoie de mai multă ascuțire. Filmul este inspirat de o bună energie din New York. Este o crimă de crimă cu indemanare scăzută și un rom-com funcțional. Relația mai convingătoare este de fapt între cei doi frați.