Tragedy Girls (2017)

Tragedy Girls (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Tyler MacIntyre
Actori: Brianna Hildebrand, Alexandra Shipp, Jack Quaid
2017
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Tragedy Girls

Tragedy Girls urmărește povestea a două adolescente obsedate de moarte, care folosesc spectacolul lor online despre tragediile din viața reală pentru a-și trimite micul lor oraș într-o frenezie, concretizându-și astfel moștenirea lor ca legende moderne ale groazei. Cele mai bune prietene, Sadie și McKayla, se află într-o misiune de a se promova în mediul online ca reporteri de crimă amatori, care se află pe urmele unui ucigaș în serie degenerat, cunoscut drept Lowell.

După ce reușesc să captureze ucigașul și să-l țină ostatic în secret, fetele îl forțează să le îndrume în legendele moderne ale groazei. Prin comiterea unor crime menite să arunce în aer internetul. Pe măsură ce victimele se adună, fetele devin vedete naționale. Iar panica în micul lor oraș atinge puctul culminant, tocmai atunci când Lowell scapă. Acum, cu șeriful local pe urmele lor și cu relația lor pe butuci. Rinerele trebuie să-și regândească planul înainte de a se regăsi printre cele mai recente victime ale propriului masacru.

Acesta este un răsucire pe genul “slasher”, urmând două fete adolescente obsedate de groază care folosesc blogul lor online. Despre crimele din viața reală pentru a le manipula în lumina reflectoarelor. Ea respiră viața în genul de slasher și este. De asemenea, un mare succes pe partea întunecată a social media. Ea are o lucrare inovatoare de aparat de fotografiat. Care profită din plin de bugetul său modest susținut cu performanțe bune peste tot.

Simt o nuanta de Heathers (1988) si cu siguranta are cateva noduri la unele filme clasice de slasher. Nu este primul film din ultimii ani care a adus un nou răsucire filmelor cu rezultate bune … Final Girls (2015) și Ești Următorul (2011) vin în minte.