Traded (2016)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Traded (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Timothy Woodward Jr.
Actori: Kris Kristofferson, Trace Adkins, Michael Paré
An: 2016
Gen: Western
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<0-pPu1F4vKo/trded16" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Traded

În 1880, în Kansas, fostul lunetist Clay Travis duce, de mai multă vreme, o viaţă liniştită de fermier. După moartea tragică a fiului său şi dispariţia misterioasă a fiicei sale, viaţa lui Clay se schimbă radical. Determinat să îşi găsească fiica şi să o aducă înapoi acasă în siguranţă, să protejeze ce a mai rămas din familia sa, Clay îşi părăseşte ferma liniştită şi se îndreaptă spre Wichita aflându-se pe urmele maleficului LaVoie ajutat fiind de companionul său, Billy. Împreună, încearcă să îl elimine pe Lavoie şi pe mâna sa dreaptă din peisaj şi să o găsească pe fiica lui Clay înainte de a fi mult prea târziu.


Trailer Traded


Review Traded

Ca urmare a fiicei sale Wichita, Clay descoperă că ea a fost capturat în sclavie albă și au adus cu forța la Dodge City. Inutil să mai spunem, acest lucru nu sta bine cu el, așa că continuă urmărirea lui în timp ce se confrunta o varietate de personaje negative de-a lungul drum, inclusiv un proprietar de bordel nemilos (cântăreț de muzică country Trace Adkins, pentru a face un tip convingător rău); canalie (Martin Kove), care e abuzat sexual de fiica sa vitregă; și alb jucat de saliva (cine altcineva?) Tom Sizemore. Unul dintre puținele figuri simpatic el întâlnește este Barman în vârstă Billy (Kris Kristofferson, a cărui bona fides occidentală se numără Pat Garrett și Billy the Kid), care oferă consiliere filosofică, împreună cu un pistol și un cal, atunci când este necesar.

fanii de Vest vor îmbrățișa cu voiosie fiecare element cliseele oferit aici. Inclusiv necesar schimbul de focuri rapid remiză în mijlocul străzii, în acest caz, amenintator. Prefațată de un om admonesta Clay, “Mi-ai ucis cinci bărbați în Abilene!”. Iar când Clay ajunge într-o altercație cu un stagecoach functionar-mai putin de ajutor, el sfătuiește gânditor omul, “Ia ochelarii,” înainte de a-l perfora în față și de rupere nas.