Toxic Shark (2017)

Toxic Shark (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Cole Sharpe
Actori: Kabby Borders, Christina Masterson, Michelle Cortés
An: 2017
Gen: Aventura, Groaza, Sf
IMDB: 3.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Toxic Shark

Pe o insulă mică, în mijlocul nicăieri, o stațiune de vacanță atrage singuri pentru soare, mare, nisip și … și dacă se întâlnesc cu persoana potrivită de sex. Dar ceea ce nu se așteaptă de la diferitele singletone sunt rechinii și în special una care nu numai că atacă pradă ei, ci îi distruge bucățile, dar și le arde o otravă care la rândul lor a făcut ca apa din jurul insulei să devină toxică. Înseamnă că avem o altă luptă pentru supraviețuire pentru acești distractivi care caută oaspeții și personalul stațiunii, deoarece cei infectați cu otrava devin animaliști și agresivi.

Fete în bikini și băieți în felul de tricouri strâmte care se potrivesc ca oa doua piele pentru a arăta arme mari, dansând pecs și șase pachete. Aceasta este cel puțin ceea ce 50% din “Rechinul Toxic” este despre care să fiu cinstit nu ar trebui să fie o mare surpriză. Ceilalți 50% constau în principal dintr-un rechin care coboară din apă, distrugându-și victimele și arzând toxina lor verde toxică la acestea, ceea ce îi face pe cei infectați să devină agresivi.

Oh, există aproximativ 1% din cealaltă jumătate, care vede una dintre femeile de pe insulă cu prietenii să-i depășească ex exigența de a se ocupa de ea, fiind acolo cu prietenii săi cu celule de creier. Și credeați că aceasta, această femeie tânără care are o fobie de rechin care are niște brățări magnetice care ar trebui să le respingă.