Tower of Death – Si wang ta (1981)

Tower of Death – Si wang ta (1981) Film Online Subtitrat


Regia: See-Yuen Ng
Actori: Bruce Lee, Tae-jeong Kim, Jang Lee Hwang
An: 1981
Gen: Actiune, Mister
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tower of Death – Si wang ta

Billy Lo, faimos star al artelor martiale, este ucis. Fratele lui, Bobby, pleaca la Corea unde, intr-un templu subpamantean, ii gaseste pe ucigasii lui Billy asupra carora executa razbunarea.

Sunt atât de multe momente stupide în “Tower of Death ‘/’ Game of Death 2 ‘că într-adevăr întreb dacă e un spoof. Uneori, m-am simtit ca am fost uitam o continuare la Kung Pow, mai degrabă decât un film de Bruce Lee.

Ca să fiu sincer, acest film are Prostule de a face cu “Game of Death”. În orice caz, este mai mult un sequel / remake al “Enter the Dragon”, care încorporează mai multe elemente ale acestui film – în special filmarea actuale. personajul lui Bruce Lee Billy Lo (aparent) investighează moartea subită a prietenului său și se confruntă cu o bucată de film care a ramas cu fiica omului. În cazul în care organismul este furat în timpul funeraliilor (!), Billy este, de asemenea, ucis și este de până la fratele său să răzbune moartea nestatornic ambii bărbați.

Tong lungi stele ca frate Bobby Lo și nu are într-adevăr un fel de carisma pentru a transporta filmul. Abilitățile sale de luptă sunt foarte bune cu toate acestea. Bruce Lee, evident, se transformă în sus, datorită (nu mai) șters pur și simplu imagini de la numerar în pe moștenirea. Spunând că, în ansamblu, filmul este, de fapt editat în mai bine decât în ​​”Game of Death”, dar nu se oprește filmul de la a fi un dezastru.


Trailer Tower of Death – Si wang ta