Tough Guys (2017)

Tough Guys (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Henry Roosevelt, W.B. Zullo
Actori: Amber Banaszewski, Jacquet Bazemore, Jack Bodell
An: 2017
Gen: Documentare, Actiune, Sport
IMDB: 7.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Tough Guys

Producătorii de filme documentare Morgan Spurlock și Ross Kauffman vor realiza executiv “Tough Guys”, despre originile fenomenului combaterii artelor marțiale mixte.

“Tough Guys” este regizat de Henry Roosevelt și W.B. Zullo, produs de Craig DiBiase. Documentarul cronicizează originile MMA care începe în Pittsburgh în 1979, când Bill Viola și Frank Caliguri au visat un concurs de baruri de lupte împotriva luptătorilor, artiștilor marți, boxeri, bouncers și brawlers – facturat ca un tip nou de competiție luptă.

Luptele au devenit cunoscute sub numele de “om dur”, “dur”, “bătălie de la luptătorii”. Sau “bătălie de la luptătorii de la super-luptători”. Filmul explorează momentul în care nebunia artelor marțiale naționale se construia la un crescendo. In timp ce economiile din orașele din oțel din Pennsylvania au scăzut până la nivelul record al șomajului.

“Când eram în vârstă de 12 ani, tatăl meu ma dus la primul meu concurs” dur “în orașul meu natal, Beckley, W.Va.”, a spus Spurlock. “Și trebuie să recunosc, a fost unul dintre cele mai mari lucruri pe care le-am văzut vreodată. Așa că, când mi-a venit ocazia să vă spun povestea despre originea sa, am sărit la șansa.

Partenerul de afaceri al lui Spurlock, Jeremy Chilnick, este, de asemenea, producator executiv. Spurlock este cel mai bine cunoscut pentru documentarul său din 2004 “Super Size Me”, care a câștigat o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun documentar. Celelalte sale credite includ “Unde în lume este Osama Bin Laden”, “Cel mai mare film vândut vreodată”, “Rats” și “Inside Man” din CNN.