Totul pentru Steve – All About Steve (2009)

Totul pentru Steve – All About Steve (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Phil Traill
Actori: Sandra Bullock, Bradley Cooper, Thomas Haden Church
Anul: 2009
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 99 minute
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Totul pentru Steve – All About Steve

Dupa o singura intalnire romantica cu Steve, un cameraman de la postul de televiziune CNN, inteligenta, draguta si excentrica autoare de rebusuri Mary Harowitz este convinsa ca si-a gasit sufletul-pereche si ca merita sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-l cuceri pe barbat.

Intrucat Steve lucreaza la departamentul de stiri si este obligat prin natura profesiei lui sa calatoreasca foarte mult, Mary il urmareste pe tot cuprinsul Statelor Unite ale Americii in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt perfecti unul pentru celalalt, dar nereusind decat sa il irite si sa il agaseze pe barbat.

Iluziile femeii sunt alimentate si de catre reporterul Hartman Hughes, care nu rateaza nicio ocazie de a-l tortura pe insolentul lui cameraman Steve. Insa atunci cand Mary Harowitz este implicata in ceea ce pare a fi stirea anului. Si se trezeste aruncata in mijlocul unei furtuni mass-media, atat Steve, cat. Si Hartman incep sa aiba remuscari pentru modul dur sau incorect in care s-au comportat cu ea si reusesc. Sa o vada intr-o lumina complet diferita pe femeia care si-a facut noi prieteni peste tot de-a lungul drumului. Si care si-a gasit in sfarsit locul in lume.

Oricum, Maria este de 40-ish și încă singur, probabil, în parte pentru că ea poartă, strălucitoare cizme extraordinar greoaie disco roșii peste tot. Tot timpul – chiar și pe o excursie de caritate 5K, pot doar presupune. Părinții ei aranja o întâlnire cu Steve (Bradley Cooper a “The Hangover”). Un cameraman de televiziune pentru o rețea de știri prin cablu.