Toti copiii domnului (2012)

Toti copiii domnului (2012) Film Online Romanesc


Regia: Adrian Popovici
Actori: Jhoni Alici, Lilia Bejan, Ion Beregoi
An: 2012
Gen: Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Toti copiii domnului

Mama lui Păvălaș a plecat la muncă în Italia și nu s-a mai întors. Alina și soțul ei canadian, Peter, și-au pierdut fiul într-un accident de mașină. Au venit în Republica Moldova, locul unde s-a născut Alina, în încercarea de a adopta un copil. Iar acum Păvălaș îi amintește de fiul pierdut.

Irina fuge din Italia și se întoarce acasă pentru a-și găsi copilul, cu gândul să-l dea spre adopție și cu banii obținuți astfel să-și plătească “peștele”. Se întâlnește cu prietena ei, Tatiana, și, împreună, pleacă în Transnistria în căutarea lui Păvălaș. Din păcate, Bruno, proxenetul, află unde este Irina și după ce îi dă o bătaie bună, îi oferă femeii un răgaz de trei zile, pentru a-și vinde copilul și a-i da înapoi banii investiți în ea. Irina este îngrozită. Ea încearcă să-l țină pe Bruno departe de copilul ei și în același timp încearcă să găsească o soluție pentru Păvălaș. Dar tragedia se întâmplă!

Personajul principal al filmului este Păvălaş, un copil de 9 ani care îşi caută mama arătând trecătorilor o fotografie şi întrebându-i dacă au văzut-o ….. Tatăl i-a murit, iar mama, Irina, e în mana unei grupări de mafioţi care o obligă să se prostitueze. Reuşeşte să se întoarcă în Moldova cu gândul de a-şi da copilul spre adopţie, iar banii obţinuţi astfel s-o ajute să îşi recapete libertatea şi să lanseze o afacere. Apoi, se gândeşte că îşi va putea lua înapoi copilul.

Dar, întorcându-se în satul natal, acolo unde şi-a lăsat copilul la părinţi, găseşte casa părintească distrusă, părinţii – morţi, iar copilul – trimis la un internat din Chişinău. Il ia de acolo, dar mafioţii sunt pe urmele lor. Simultan, o familie formată dintr-un canadian şi o moldoveancă, al căror copil, trecut în nefiinţă, ar fi avut vârsta lui Păvălaş.


Trailer Toti copiii domnului