Totem (2017)

Totem (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Marcel Sarmiento
Actori: Kerris Dorsey, Ahna O’Reilly, James Tupper, Braeden Lemasters
An: 2017
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Totem

După moartea soției sale, un tată își invită noua iubită să se mute cu el și cu fiicele lui. Fetele nu reușesc să se adapteze noii situații, dar lucrurile devin înfricoșătoare când un colier provoacă o serie de întâmplări neașteptate și aflăm că ceva misterios a tulburat-o pe mama fetelor înainte de moartea ei. Încercând să găsească o explicație pentru incidentele din jurul colierului, una dintre fiice dă peste o carte despre “totem-uri”, obiecte care leagă spiritele de lumea reală, și caută un mod de a folosi colierul pentru a controla prezența din casa lor.

Actorii au făcut o treabă minunată din ceea ce am putut spune. Regizorul, Marcel Sarmiento, este bine cunoscut pentru Deadgirl. Pe care nu l-am văzut, dar mulți, în cazul în care el speră că va fi de top. Deși Marcel este creditat pentru scrierea povestirii, povestea și scenariul au fost scrise de Evan Dickson, despre care este primul film de debut al lui Evan.

Filmul începe cu o preocupare interesantă și mi-a ținut atenția în prima jumătate a anului. Cinematografia este bine, dar mai târziu devine evident că lucrează cu un buget limitat.

Două treimi în film, lucrurile încep să se încurce și, deși ritmul se ridică, am simțit că povestea devine mai incredibilă nu doar în deciziile luate, ci și cu distragerile care fac evident că s-ar putea să fi fost probleme de editare.

Harul mântuitor este un răsucire la sfârșitul pe care majoritatea oamenilor nu l-ar fi văzut venind, dar nu mi-a fost suficient să spun că trebuie să vezi dacă nu ești fan al actorilor sau al regizorului.