Total Dhamaal (2019)

În filmul indian Total Dhamaal online subtitrat, un grup de oameni află despre o comoară ascunsă și apoi se îndreaptă să o găsească și să o revendice.

Total Dhamaal (2019) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Indra Kumar
Actori: Ajay Devgn, Madhuri Dixit, Anil Kapoor
An: 2019
Gen: Indiene, Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 4.4


Total Dhamaal (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review Total Dhamaal (2019)

Total Dhamaal este povestea unei grămețe de caractere lacomă pe o aventură. Guddu (Ajay Devgn) este un mic conman. El împreună cu partenerul său Johnny (Sanjay Mishra) primesc un sfat că o sumă mare de bani este schimbată într-o cameră de hotel. Ei ajung acolo doar pentru a realiza că cel care primește banii este comisarul de poliție (Boman Irani). Cu toate acestea, Guddu și Johnny jură banii de la comisar și scapă.

În acest moment, conducătorul lor, Pintu (Manoj Pahwa) din filme indiene online, le dublează dublu și fuge cu banii, în valoare de Rs. 50 crores. Între timp, Avinash Patel (Anil Kapoor) și Bindu (Madhuri Dixit) sunt căsătoriți timp de 17 ani și au depus dosar pentru divorț. Lallan (Riteish Deshmukh) și Jhingur (Pitobash Tripathy) sunt pompieri care sunt concediați de la locul de muncă pentru a lua mită. Și Aditya Srivastav (Arshad Warsi) și Manav Srivastav (Jaaved Jaaferi) au nevoie de un loc de muncă. Aceștia sunt angajați într-o galerie de artă antichități de către proprietarul său Altaaf (Sudesh Lehri).

Din păcate, Manav din Total Dhamaal sfârșește prin ruperea acestor materiale antice în valoare de crores. Cu nici o altă opțiune, ei fug din galerie și asta fură și fura masina high-tech a lui Altaaf. Ei împreună cu Lallan-Jhingur și Avinash-Bindu se află pe autostradă când văd că un avion se prăbușește. Ei merg pe site și îl văd pe Pintu, care se află în interiorul zborului prost. El este pe punctul de a muri și le-a dat seama că a ascuns banii pe care ia furat de la Guddu la o grădină zoologică din Janakpur, aflată la aproape 450 de kilometri distanță de site.

Înainte de a mărturisi, Guddu ajunge acolo și îi spune celorlalți să se întoarcă, pentru că sunt banii lui. Dar ceilalți amenință să meargă la poliție. Atunci Guddu creează un plan – oricine ajunge la Zoo Janakpur va fi singurul proprietar al acestor R-uri. 50 crores. Astfel începe cursa acestor tipi spre Janakpur. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Ved Prakash, Paritosh Painter și povestea lui Bunty Rathore este lame in Total Dhamaal, deoarece este doar împrumutat din prima parte. Nu este absolut nicio noutate și este complet previzibilă. Vedeta lui Prakash, Paritosh Painter și scenariul lui Bunty Rathore, din fericire, este puțin mai bună, întrucât situațiile amuzante de această dată sunt diferite de ultima dată. Dar, la anumite puncte, este, de asemenea, un pic aleatoriu. Acest lucru este valabil mai ales în a doua jumătate. Ved Prakash, Paritosh Painter și dialogurile lui Bunty Rathore sunt una dintre punctele de vârf și se adaugă distracției.