Torno indietro e cambio vita (2015)

Torno indietro e cambio vita (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Carlo Vanzina
Actori: Raoul Bova, Ricky Memphis, Massimiliano Tortora
An: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.4
Durata: 95 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Torno indietro e cambio vita

Sinopsis Torno indietro e cambio vita

Marco și Claudio sunt prieteni pe tot parcursul vieții. Mark este căsătorit cu Julia, cunoscut în liceu, și se declară om fericit și împlinit. Claudio în schimb este singur și nefericit pentru că nu se poate rupe departe de partea unei mame alcoolice. Atunci când, în mod surprinzător, Giulia anunță soțul ei să dorească să fie separați pentru că ești îndrăgostit de un alt Marco, disperată, ea spune ce sa întâmplat cu Claudio, cerând cerul să fie în stare să meargă înapoi în timp, în acest moment, înainte de întâlnirea cu Julia. În mod miraculos un accident aduce cei doi prieteni la 17 ani, oferindu-le posibilitatea de a rescrie trecutul, așa cum se dorește de Marco. Dar tu știi, trebuie să fii atent ceea ce vrei, pentru că nu a putut fi realizată în maniera așteptată.

Dupa o crăpătură în timp și cerul într-o cameră din Torno indietro e cambio vita, Carlo și Enrico Vanzinas concurează încă o dată cu tema de spațiu-backflip, referindu-se la cel mai cunoscut dintre filmele americane pe această temă, Back to the Future (dar exemple Yankees, up-uri și coborâșuri, sunt foarte numeroase, ca viata este minunata, până la recenta 17 din nou – Înapoi la liceu). Ideea este bună și dă posibilitatea fraților Vanzinas să fie, încă o dată, martori informale ale timpului nostru, în acest caz, prin corelarea trecutului (recent) și actuale ale țării noastre, care, în ultimii 25 de ani a suferit schimbări profunde, fără această schimbare a dinamicii sale esențiale (încorporate în filmul de cel mai bun interpret său, Max Tortora, în rolul tatălui lui Mark).

Dar, în cazul în care pe de o parte in filmul Torno indietro e cambio vita, în regia lui Carlo Vanzinas menține cel mai înalt profil profesional care conferă fluiditate acțiune a mișcării și a capacității de a deține angajat în atenția publicului, pe de altă parte scenariul (co-semnat de frații) pierde nenumărate posibilități de zero și musca, și să ne încercați “punga de aer” spațiu-e mare, de fapt, saga Înapoi spre viitor. Script-ul mă duc înapoi și schimba viața, de fapt, se concentrează mai mult pe detalii costume superficiale (lipsa de telefoane mobile, Internet-ul, GPS) cu privire la impactul lor profund în dinamica interpersonale, în special în rândul adolescenților. Chiar GAG și dialogurile sunt de conținut râs ușor, mai degrabă decât a explora aceste subterfugii istorice și sociale și de ce nu, chiar și politicienii (ceea ce nu înseamnă neapărat partizane), care Vanzinas, de mare rafinament intelectual, ar fi perfect capabil să acceseze.