Torn Curtain (1966)

Torn Curtain: Se spune ca el a inventat totul in domeniul suspansului. Adesea, cele mai tensionate si mai stranii scene de film sunt denumite dupa numele sau, hitchcockiane. “Cortina sfasiata” este unul din filmele care incununeaza cariera remarcabila de regizor al lui Alfred Hichcock, fiind facut in plina maturitate artistica, aproape la apusul carierei sale, la numai 3 ani de marele succes pe care l-a avut cu Pasarile.

Paul Newman este, cu tot geniul sau, profesorul si omul de stiinta Michael Armstrong care ajunge sa patrunda prin cele mai inalte si mai ascunse locuri. El pretinde a fi altcineva si ajunge in estul Germaniei unde descopera detalii foarte interesante pentru studiile sale despre proiectilele nucleare sovietice.

Alaturi de el, pas cu pas, este Sarah Sherman, secretara si logodnica lui care-i umple de farmec si de… pericol aventura. Dupa ce reusesc sa afle toate secretele de care aveau nevoie, cei doi trebuie sa parcurga un drum cu obstacole la fiecare pas si mai ales… trebuie sa poata sa evadeze din Germania dupa toate ilegalitatile pe care le-au aflat.

Torn Curtain (1966) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Cortina sfâșiată
Regia: Alfred Hitchcock
Actori: Paul Newman, Julie Andrews, Lila Kedrova
An: 1966
Gen: Romantice, Thriller
IMDB: 6.7


Torn Curtain (1966) Online Subtitrat


Trailer