Top Gear America (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Top Gear America (2017) Online Subtitrat


Actori: Antron Brown, William Fichtner, Tom Ford
An: 2017
Gen: Seriale Online, Sport
IMDB: 3.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Top Gear America SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Top Gear America

Când Istoria a scăpat de Top Gear USA, speram că va ajunge în altă parte. Apoi, zvonurile au apărut în legătură cu BBC, aducând Top Gear înapoi sub statul american Top Gear. Am fost fericit din nou.

Dar apoi l-au reînceput cu noi gazde și m-am gândit: “Ce e în neregulă cu producătorii tăi? Nu ai învățat nimic de la reformarea Top Gear-ului original?”

Recepția majoră a lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond, plecarea lui James May și înlocuirile lor a fost că publicul Top Gear crede că gazdele sunt în mod legitim prieteni în afara spectacolului. Și noi, ca publicul, au fost făcuți să se simtă îmbrățișați de acest trio de prieteni și îi urmăm în aventurile lor.

Gândiți-vă 3 Stooges dacă trebuie.

În Top Gear USA am primit asta de la Tanner, Adam și Rutledge. Acești trei tipi sunt credincioși ca prieteni. Chimia lor a fost fantastică, deși nu era la fel de bună ca și Jeremy, Richard și James, era distractiv să te uiți că acești prieteni se tachinează reciproc în aceeași manieră cu omologii lor britanici.

Top Gear America gazdă sunt departe, departe, FAR !!! din aceasta. Nu există scânteie. Comentariul pe segmentul “Star in a Car” este atat de plictisitor si uneori ei stau acolo si nu spun nimic daca privim cursa masinii de-a lungul traseului cu viteza unui autobuz scolar. În episodul de deschidere ni se spune chiar că acești tipi au fost aruncați împreună, la fel ca o bandă de băieți produsă dintr-o emisiune de realitate. William Fichtner este într-adevăr singurul lipici care îi ține pe acești băieți împreună, dar asta pentru că anii lui de experiență îl ajută să aducă prezența pe ecran.