Zana Maseluta 2 – Tooth Fairy 2 (2012)

In aceasta continuare Zana Maseluta 2 – Tooth Fairy 2 online subtitrat, cel care va deveni “Zana Maseluta” este neindemanaticul si grasul Larry Guthrie. Acesta este in culmea fericirii cand, participand, la o tombola “aranjata” al carei premiu este o superba masina, se vede aproape castigator, avand de trecut doar un test de popice pentru a intra in posesia masinii.

Organizatorul tombolei este Beauregard Bilings, un tip fals si fara scrupule care a pus ochii pe frumoasa Brooke, prietena lui Larry. Mizand pe neindemanarea lui Larry, Beauregard este linistit in ce priveste acordarea premiului. Dar, spre surprinderea tuturor participantilor, Larry reuseste o lovitura de popice incredibila prin care cistiga masina.

In schimb, tot atunci, o pierde pe Brooke, deoarece nu si-a respectat o promisiune. Beauregard profita de situatie si devine iubitul lui Brooke. De acum Larry din filmul Zana Maseluta 2 – Tooth Fairy 2 online subtitrat, incarca din rasputeri sa-i recastige inima fostei sale iubite. Se ofera sa o inlocuiasca la activitatile cu copiii unde aceasta munceste, insa si aici strica totul, dovedindu-se un adevarat dezastru.


Regia: Alex Zamm
Actori: Larry the Cable Guy, David Mackey, Erin Beute
An: 2012
Gen: Comedie, Familie
IMDB: 3.9


Tooth Fairy 2 (2012) Online Subtitrat


Trailer